V.O.C. Limburg rijopleidingen in Tegelen

Rijlessen in Tegelen

Persoonlijke aanpak door onze auto rijschool in Tegelen !

Je krijgt zo vaak als jij wilt rijlessen nemen voor de auto, motor, bromfiets en aanhanger en begint tegelijkertijd met een theoriecursus. Je krijgt in Tegelen alle ondersteuning van je vaste rij-instructeur die je met zo min mogelijk rijlessen voorbereid op je praktijkexamen en voldoende praktijkexamens met je oefent. Start vandaag nog jouw versnelde rijopleiding voor het autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs of aanhangwagenrijbewijs in Tegelen !

Snelcursus auto rijbewijs en motor rijbewijs in Tegelen !

Met iedere spoedcursus voor de autorijlessen, motorrijlessen, bromfietsrijlessen of aanhangwagenrijlessen kan je in Tegelen bij V.O.C. Limburg autorijschool en motorrijschool snel terecht en kun je de snelcursus autorijbewijs en motorrijbewijs reeds halen in 1 week of de rijopleiding voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger spreiden over enkele weken. Je begint bij ons je rijopleiding met de proefrijles. Terwijl je de eerste rijles in Tegelen hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel rijlessen je nodig hebt. Daarnaast ontvang je in al onze rijlespakketten een examengarantie en een gratis online theoriecursus.

Nieuw; Autorijlessen met 16,5 jaar in Tegelen bij auto rijschool V.O.C. Limburg!

Vanaf 1 november 2011 gaat de proef begeleid rijden vanaf 16,5 jaar in Tegelen ook van start. Ook V.O.C. Limburg Rijopleidingen doet in Tegelen aan deze 5 jarige proef mee. Dit is de unieke kans om reeds met 17 jaar je auto rijbewijs snel te kunnen halen waarbij je al met 16,5 jaar kunt starten met het nemen van auto rijlessen in Tegelen . Je begint bij ons je rijopleiding met de vrijblijvende rijtest in Tegelen waarna je meteen weet waar je aan toe bent en er zodoende maatwerk voor je wordt verzorgd met een rijlespakket op maat. Terwijl je de eerste auto rijles in Tegelen hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je auto rijbewijs.


Overzicht rijopleidingen in Tegelen

V.O.C. Limburg
V.O.C. Limburg rijopleidingen