Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Aanhanger rijbewijs - Behaal je aanhanger rijbewijs in 1 of 2 dagen!

Aanhanger rijleskamp

Behaal je aanhanger rijbewijs in 1 of 2 dagen!

Heb je plannen om met de caravan op vakantie te gaan? Heb je het aanhanger rijbewijs met spoed nodig vanwege je werk? Zoek je met spoed naar een goede aanhangwagen rijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Ben je voornemens om razendsnel je aanhangwagen rijbewijs te halen dan ben je bij V.O.C. Limburg aanhangwagen rijopleiding op het goede adres.

V.O.C. Limburg aanhanger rijopleiding geeft je snel antwoord op al je vragen en biedt een spoed rijopleiding B-E op maat aan. Als een van de weinige rijscholen verzorgt V.O.C. Limburg een rijbewijskamp voor de B-E categorie in slechts 1 of 2 dagen!

Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoed rijles krijg je alle onderdelen van het aanhanger rijden snel onder de knie, heb je minder aanhangwagen rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamen bij het CBR om de eerste keer te kunnen slagen. Je kunt deze unieke spoedcursus aanhangwagen rijbewijs via een versnelde rijopleiding volgen in de vorm van een rijleskamp in 1 of 2 dagen en je hoeft geen apart theoriecertificaat ervoor te hebben.

Overige informatie

Wanneer je bij V.O.C. Limburg aanhangwagen rijbewijs een versnelde aanhangerrijopleiding van 1of 2 dagen volgt en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor €  57,50 per 2 persoons kamer inclusief gratis wellness te nemen. Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.

Werkwijze rijbewijskamp aanhanger

Het rijleskamp voor het aanhanger rijbewijs in Limburg is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig rijbewijs B voordat deze kan gaan starten aan de opleidingsdag(en) gaan beginnen. De ideale en snelste wijze om snel je aanhangwagen rijbewijs te halen!

De spoedopleiding voor het aanhangwagen rijbewijs in Limburg bestaat uit drie gedeelten, te weten:

 • De rijtest
 • De opleidingsdagen
 • De CBR praktijk examens AVB en AVD
 • 1. De rijtest

  Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de rijopleiding kunt volgen die het beste bij je past, wordt er gestart met een rijtest voor de aanhangwagen. De kosten van deze 2 uur durende rijtest bedragen € 90,- en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het rijden met de voertuigcombinatie, hoe vaardig je bent met de bijzondere verrichtingen en of je de opleiding kunt volgen in 1 of 2 dagen.

  2. De opleidingsdagen

  Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd vrij hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. V.O.C Limburg spoed aanhanger rijopleidingen zoekt dan direct samen met je in die gewenste periode het praktijkexamendatum bij het CBR. De lesdag(en) worden dan gepland met aansluitend het praktijkexamen. De prijzen van deze snelcursus aanhanger rijbewijs zijn vanaf € 575,- inclusief praktijkexamen. Ook bij deze rijopleiding is een examen garantie mogelijk tegen een beperkte meerprijs van € 100,-

  3. Het CBR praktijk examen

  Voor het laatste gedeelte van je rijopleiding, het praktijkexamen, geven wij je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Dat bewijst onze ruim 20 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage! Onze auto rijschool verzorgd de aanhangwangen rijlessen om je rijbewijs te halen in de regio’s Venlo, Roermond, Weert, Maastricht, Heerlen en Parkstad, Sittard en Geleen!


  Lees voor meer informatie de aanhanger rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende aanhanger rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

  V.O.C. Limburg aanhanger rijbewijs rijbewijs
  V.O.C. Limburg rijopleidingen