Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Bromfiets rijbewijs - Behaal in 1 dag je bromfiets rijbewijs!

Bromfiets

Behaal in 1 dag je bromfiets rijbewijs!

Vanaf 1 maart 2010 is het CBR praktijkexamen voor het bromfiets rijbewijs verplicht. De kandidaat moet op het praktijk rijexamen kunnen aantonen dat hij veilig en verantwoord aan het verkeer kan deelnemen en dat hij het voertuig op een juiste manier bedient. Voordat er gestart kan worden met de praktijk rijopleiding dient men in het bezit te zijn van het theorie certificaat. Het theorie examen kan je reeds volgen vanaf 1 november 2011 als je 15,5 jaar bent. Daarnaast kan je kiezen bij het bromfietsrijbewijs in Limburg door enkele bromfiets rijlessen per week te nemen of dat je kiest voor een complete bromfiets rijopleiding in 1 dag!

In 1 dag je bromfietsrijbewijs!

De V.O.C. Limburg Bromfiets rijopleiding in 1 dag is een praktijk snelcursus bromfiets rijbewijs in Limburg die in de ochtend begint om 08.00 uur met een korte uitleg over de technische vragen van de bromfiets waarna je 1 uur begint met enkele bijzondere verrichtingen zoals stapvoets rijden, bochtenwerk en remoefeningen. Vervolgens ga je de openbare weg op en les je tot 13.00 uur. Vervolgens les je na de pauze nog verder een uur waarna je praktijkexamen voor de bromfiets begint waarbij we je kunnen garanderen dat je goed bent voorbereid.

Hoe werkt het Bromfietspraktijkexamen?

Tijdens de bromfiets rijlessen bij V.O.C. Limburg Bromfiets rijopleiding volgt de instructeur je met de scooter. In de praktijk is gebleken dat er gemiddeld 6 rijlessen nodig zijn. Het beste kan er voorafgaand aan de rijopleiding een bromfiets rijtest genomen worden van 1,5 uur waarbij gekeken word hoe de feeling is voor het bromfiets rijden, hoeveel bromfiets rijlessen er nodig zullen zijn en wat dan de kosten zullen gaan bedragen. Vervolgens kan er gekozen worden uit een rijlespakket van 4 rijlessen of een rijlespakket van 5 bromfiets rijlessen.

In het begin leek het erop dat vier rijlessen voldoende zouden zijn, maar na een aantal maanden blijkt dat dit toch vaak aan de krappe kant is. De dagopleiding bestaat uit 4 of 5,5 bromfiets rijlessen. Als je geen rijervaring hebt dan zijn enkele losse rijlessen geen overbodige luxe. Uiteraard kun je ervoor kiezen om twee lessen per week te nemen. De V.O.C. Limburg bromfiets rijopleiding om het bromfiets rijbewijs snel te kunnen halen kan plaats vinden in de regio's Maastricht, Heerlen en Parkstad, Sittard-Geleen, Roermond, Weert en Venlo.

Schakel of Automaat?

Er bestaat geen apart bromfietsexamen voor schakel of automaat. Je kunt bij V.O.C. Limburg Bromfiets Rijlessen terecht voor het bromfietsrijbewijs met een automaatscooter.

De kosten

Tevens ontvangt iedere cursist een waardebon voor een auto rijopleiding ter waarde van 100 euro en is 2 jaar geldig!


Lees voor meer informatie de bromfiets rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende bromfiets rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  bromfiets rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen