Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Aanhanger rijbewijs - Behaal je aanhanger rijbewijs in 2 - 6 weken!

Aanhanger spoedopleiding

Behaal je aanhanger rijbewijs in 2 - 6 weken!

V.O.C. Limburg rijopleidingen biedt naast de reguliere aanhangwagen rijopleiding en ook een aanhangwagen spoedopleiding in Limburg aan voor het aanhanger rijbewijs. Deze spoedopleiding biedt de mogelijkheid om in een korte periode die je vooraf zelf aangeeft het B-E rijbewijs snel kan halen.

Tijdens deze spoedcursus aanhangwagen rijlessen krijg je op een intensieve wijze rijles doordat de rijlessen in enkele weken kort op elkaar gepland zijn. Je leert veel meer in een korte periode. Dat scheelt je naast extra rijlessen ook veel tijd en geld. Iedere spoedopleiding voor het B-E rijbewijs begint bij V.O.C. Limburg Rijopleidingen met een vrijblijvende rijtest van 2 uur waarvan de kosten € 90,- zijn.

Bij deze rijtest maak je kennis met je vaste rij-instructeur, hij zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het rijden met de voertuig combinatie, wat je rijtechnisch al beheerst met de bijzondere verrichtingen en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je aanhangwagen rijexamen en wat de kosten van de cursus zijn. Op deze manier levert V.O.C. Limburg tenslotte uitstekend maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je snel waar je aan toe bent!

Het praktijkexamen

Bij aanvang van deze snelcursus voor je aanhangwagen rijbewijs staat je examendatum al gepland en aansluitend na je laatste rijles doe je afrijden voor je rijbewijs. Versnelde rijopleidingen zijn mogelijk vanaf 2 -6 weken en vinden wekelijks plaats, je kunt dus direct starten met je rijlessen. Je krijgt rijles van een vaste rij-instructeur in steeds dezelfde voertuigcombinatie. Onze auto rijschool verzorgd de aanhanger rijlessen om je rijbewijs te halen in de regio’s Heerlen en Parkstad, Maastricht, Sittard – Geleen, Roermond, weert en Venlo.

V.O.C Limburg Rijopleidingen adviseert je om vanaf een centraal punt te vertrekken en te eindigen. Hierdoor voorkom je dat je 25% van je lestijd onnodig verloren gaat, waarmee je al snel vele euro’s kunt besparen. V.O.C. Limburg streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je aanhangwagen rijbewijs. Met een goed plan van aanpak is de slagingskans hierbij dan ook erg groot!

De kosten

De spoedopleidingen voor de aanhanger zijn er al vanaf € 575,- inclusief praktijkexamen. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 100,-


Lees voor meer informatie de aanhanger rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende aanhanger rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  aanhanger rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen