Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Auto rijbewijs - Behaal je auto rijbewijs in 2 - 10 weken!

Auto spoed rijopleiding

Behaal je auto rijbewijs in 2 - 10 weken!

V.O.C. Limburg spoed rijopleidingen biedt naast de reguliere rijopleiding ook een spoedcursus voor het rijbewijs in Limburg aan. Deze populaire versnelde rijopleiding geeft je de kans om in een korte periode met spoed de autorijlessen te volgen en het auto rijbewijs snel te halen. In Limburg verzorgd V.O.C. Limburg de rijopleidingen in alle regio’s waaronder Venlo, Roermond, Weert, Sittard-Geleen, Heerlen en Maastricht.

Tijdens deze spoedopleiding auto rijbewijs volg je de autorijlessen op een intensievere wijze, doordat je de rijles neemt in een kortere periode en waar deze autorijlessen korter op elkaar gepland zijn. Het voordeel hiervan is dat je veel meer leert in een kortere periode waardoor je minder rijlessen nodig hebt en wat je veel tijd en geld scheelt.

Iedere snelcursus voor het rijbewijs begint bij V.O.C. Limburg met een vrijblijvende rijtest waarvan de kosten 69,00 bedragen. Bij deze rijles maak je reeds kennis met je vaste rijinstructeur die tevens zal kijken hoe je feeling is voor het autorijden, wat je rijtechnisch beheerst en hoe goed je leersnelheid is. Na afloop van de rijtest is de uitslag bekend en weet je waar je aan toe bent, hoelang de rijopleiding zal gaan duren en wat de kosten zullen gaan bedragen. Op deze manier levert V.O.C. Limburg spoed rijopleidingen uitstekend maatwerk!

Het praktijk rijexamen

Bij aanvang van deze spoedopleiding voor het autorijbewijs in Limburg staat je examendatum al gereserveerd en kan je aansluitend nadat je de laatste autorijles hebt gehad afrijden voor je auto rijbewijs. Versnelde auto rijopleidingen zijn mogelijk in 2 – 10 weken en vinden wekelijks plaats, er zijn geen wachttijden waardoor je direct kunt starten met je auto rijlessen! Je krijgt autorijles van een vaste rijinstructeur in steeds dezelfde nieuwe lesauto. Kies je voor een spoedrijopleiding in Limburg die korter als een maand duurt is het belangrijk te weten het theoriecertificaat vroegtijdig in het bezit te hebben.

V.O.C. Limburg spoed Rijopleidingen streeft ernaar dat je de eerste keer kunt slagen voor je autorijbewijs. Mocht je helaas een slechte dag hebben en niet de eerste keer slagen kan je gebruik maken van onze examengarantie. Wij betalen dan voor jouw de C.B.R. rijexamens waardoor je extra ruimte over hebt om de dan nog geadviseerde rijlessen te nemen.

Indien je ver buiten de examenregio woont, adviseren we je om vanaf een centraal punt te vertrekken. Hierdoor bespaar je 20% verlies van je lestijd waardoor je minder rijlessen nodig hebt en vele euro’s kunt besparen.

De kosten

De spoedopleidingen zijn er al reeds vanaf €875,00 inclusief een gratis theorie online cursus en een examengarantie!


Lees voor meer informatie de auto rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende auto rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  auto rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen