Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Auto rijbewijs - Autorijles volgens een efficiënt lesplan met gratis theorie training!

Auto rijlessen

Autorijles volgens een efficiënt lesplan met gratis theorie training!

Bij V.O.C. Limburg Rijopleidingen kan je naast onze spoedopleiding rijbewijs ook kiezen voor een reguliere auto rijopleiding. Je word in de gelegenheid gesteld om losse autorijlessen te volgen en na afloop deze aan de rijinstructeur kunt betalen. Wij geven je echter het advies om de autorijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent en wat de kosten van de auto rijopleiding zullen gaan bedragen. Daarnaast kan je de cursus gespreid in termijnen betalen en kan je gebruik maken van onze gratis theorie online cursus met ruim 1.000 theorie examenvragen en van onze praktijk examengarantie!

Onze rijopleidingen starten met een vrijblijvende rijtest van 1,5 uur. De kosten van deze rijtest bedragen €65,00. Bij deze rijtest maak je kennis met je vaste rijinstructeur, hij zal al je vragen beantwoorden en kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de kosten dan zullen gaan bedragen.

De reguliere rijopleiding kan plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 – 22.00 uur en op de zaterdag van 08.00 – 17.00 uur. Alle extra’s van V.O.C. Limburg Rijopleidingen die aangeboden worden waaronder de Tussentijdse Toets en het praktijk rijexamen kunnen worden ingepland naar eigen voorkeur.

De auto rijlessen om het rijbewijs te kunnen halen in Limburg kunnen worden gevolgd in de regio’s Maastricht, Heerlen, Sittard – Geleen, Roermond, Weert en Venlo. Hier zijn tevens ook de praktijk examenplaatsten van het C.B.R. gevestigd.

De kosten van een losse rijles bedragen € 46,00.
De kosten van de uitgebreide en complete theoriecursus bedragen €69,50 en is gratis te ontvangen bij het nemen van een rijlespakket!


Lees voor meer informatie de auto rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende auto rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  auto rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen