Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Motor rijbewijs - Motorrijles volgens een efficiŽnt motor lesplan met gratis theorie training!

Motor rijles

Motorrijles volgens een efficiŽnt motor lesplan met gratis theorie training!

Bij V.O.C. Limburg Motor rijopleiding kan je naast onze spoedopleidng voor het motor rijbewijs ook kiezen voor een reguliere rijopleiding. Je word in de gelegenheid gesteld om losse motor rijlessen te volgen en deze na afloop te betalen. Echter geven we je het advies om de motor rijlessen in pakketvorm te nemen zodat je direct weet waar je aan toe bent, hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en wat de kosten zullen gaan bedragen om het motor rijbewijs de eerste keer te kunnen gaan halen. Daarnaast kan je van de mogelijkheid gebruik maken om de cursus gespreid in termijnen te betalen en kan je meteen de gratis motor theoriecursus gebruiken met ruim 1.000 theorie examenvragen.

De motor rijopleiding start met een vrijblijvende rijtest van 2 uur. De kosten van deze rijtest bedragen 85,00. Bij de rijtest maak je kennis met je vaste rijinstructeur, hij zal al je vragen kunnen beantwoorden, kijken hoeveel motor rijlessen je nodig hebt en wat dan de kosten van de rijopleiding zullen gaan bedragen.

De reguliere motor rijopleiding kan bij V.O.C. Limburg Motor rijopleidingen plaats vinden op alle werkdagen van 08.00 Ė 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 Ė 16.00 uur. De praktijk rijexamens AVB en AVD kunnen n overleg worden ingepland.

De motor rijlessen om het motor rijbewijs te kunnen halen kunnen in Limburg worden gevolgd in de regioís Maastricht, Heerlen en Parkstad, Sittard Ė Geleen, Roermond, Weert en Venlo. De rijlessen kunnen worden gevolgd op een lichte en zware categorie motor.

De kosten

De koste van een losse motor rijles bedragen 49,50 echter in een pakketvorm zullen de rijlessen voordeliger zijn!
De kosten van de uitgebreide theoriecursus online is 69,50 en is gratis bij het nemen van een rijlespakket!


Lees voor meer informatie de motor rijbewijs FAQ , motorexamens AVB en AVD of Meld je nu aan voor de vrijblijvende motor rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  motor rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen