Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Motor rijbewijs - Behaal je motor rijbewijs binnen één week!

Motor rijleskamp

Behaal je motor rijbewijs binnen één week!

Heb je geen zin om iedere week motor rijles te nemen? Ben je voornemens om met je motor op vakantie te gaan? Wil je lekker met je partner of met je vrienden gaan touren met je motor?

Zoek je met spoed naar een goede motor rijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken! Bij V.O.C. Limburg Motor rijbewijskamp ben je op het goede adres om snel het motorrijbewijs te halen. Onze rijschool verzorgd in Limburg de motor rijleskampen in de regio’s Venlo, Roermond, Weert, Sittard – Geleen, Maastricht, Heerlen en geheel Parkstad.

Motorrijden is geen straf. Motorrijden doe je voor je plezier en geeft je mega energie. Van je motorrijbewijs heb je ook je hele leven plezier! V.O.C Limburg Motor rijopleidingen geeft je snel antwoord op al je vragen en biedt als een van de weinige motor rijscholen een spoed rijopleiding op maat aan door heel Limburg waarbij je het motor rijbewijs kunt halen in slechts 1 week!

Als enigste motorrijschool in Limburg verzorgt V.O.C. Limburg Motorrijopleidingen een rijbewijskamp voor het motor rijden. Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoed rijles krijg je alle onderdelen van het motor rijden snel onder de knie, heb je minder motor rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD bij het CBR om de eerste keer te kunnen slagen voor je motorrijbewijs. Je kunt deze unieke versnelde motor opleiding volgen in de vorm van een rijleskamp in 1 week of dat je de beide delen splitst in 2 keer enkele dagen intensief motor rijles.

Overige informatie

Wanneer je bij V.O.C. Limburg Motor rijleskamp een versnelde motorrijopleiding van 1 week volgt en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor een 2 persoonskamer met gratis wellness voor 2 personen! Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.

Werkwijze rijbewijskamp motor

Het rijleskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. De ideale en snelste wijze om je motorrijbewijs te halen!

De spoedopleiding voor de motor bestaat uit drie gedeelten, te weten:

De rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de rijopleiding kunt volgen die het beste bij je past, wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de motor. De kosten van deze 100 minuten durende rijtest bedragen € 85,- en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het voor het motor rijden, wat je rijtechnisch beheerst, hoeveel motor rijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het motor rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen.

De opleidingsdagen

Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd vrij hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. V.O.C. Limburg Motorrijbewijskamp zoekt dan direct samen met je in die gewenste periode de praktijkexamendatums AVB en AVD bij het CBR. De lesdagen worden dan voor de beide rijexamens gepland zodanig dat je direct na de laatste rijles aansluitend kunt afrijden voor je rijexamen. De prijzen van deze snelcursus rijbewijs zijn vanaf € 975,- inclusief motorrijlessen, gratis theorie online cursus en de praktijkexamens AVB en AVD.

Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je rijopleiding, de beide praktijkexamens, geven wij je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je rijbewijs. Dat bewijst onze ruim 20 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage van ruim 75 – 80%.


Lees voor meer informatie de motor rijbewijs FAQ , motorexamens AVB en AVD of Meld je nu aan voor de vrijblijvende motor rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  motor rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen