Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Auto rijbewijs - Behaal je auto rijbewijs binnen één week!

Auto rijleskamp

Behaal je auto rijbewijs binnen één week!

Heb je een weekje vrij en wil je graag dan met spoed je auto rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een spoed rijopleiding in de vorm van een rijleskamp voor het auto rijbewijs waar je alle autorijlessen in een week kunt volgen? Heb je vanwege je nieuwe baan dringend en snel je rijbewijs B nodig en zoek je met spoed naar een goede rijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken!

V.O.C. Limburg rijbewijs kamp geeft je snel antwoord op al deze vragen en biedt een auto spoed rijopleiding op maat aan met examengarantie door heel Limburg. Bij onze auto rijschool kan je het auto rijbewijs zeer snel halen met de spoed rijles in een rijleskamp vorm in de regio’s Maastricht, Heerlen en Parkstad, Venlo, Roermond, Weert en Sittard – Geleen.

Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoed rijles in Limburg krijg je alle onderdelen van het auto rijden snel onder de knie, heb je minder auto rijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamen bij het CBR om de eerste keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Deze unieke versnelde rijopleiding biedt de mogelijkheid om je auto rijbewijs reeds in een week of in 10 dagen te halen!

Overige informatie rijleskamp

Wanneer je bij V.O.C. Limburg rijleskamp een versnelde autorijopleiding van 1 week of 10 dagen met examengarantie volgt en van ver komt, bestaat de gelegenheid voor een goede en betaalbare overnachting voor een 2 persoonskamer met als extra gratis wellness. Uiteraard ben je vrij om van deze mogelijkheid tot overnachting gebruik te maken, afhankelijk van je woonplaats.

Werkwijze V.O.C. Limburg Rijbewijskamp

Deze spoedcursus voor het autorijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat voordat deze aan de opleidingsdagen gaat beginnen. De ideale en snelste wijze om met spoed je autorijbewijs in Limburg snel te halen!

De spoedopleiding voor de autorijbewijs in Limburg bestaat uit drie gedeelten, te weten:

1. De rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de rijopleiding kunt volgen die het beste bij je past, wordt er bij iedereen gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor personenauto. De kosten van deze rijtest bedragen € 69,- en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het voor het auto rijden, wat je rijtechnisch beheerst, hoeveel autorijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het auto rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen.

2. De opleidingsdagen

Je kunt vervolgens zelf aangeven wanneer je tijd vrij hebt om deze rijopleiding te kunnen volgen. V.O.C. Limburg Spoed rijopleidingen zoekt dan direct samen met je in die gewenste periode een praktijkexamendatum bij het CBR. De lesdagen worden dan zodanig gepland dat je direct na de rijopleiding aansluitend kunt afrijden voor je rijexamen. De prijzen van deze snelcursus rijbewijs zijn vanaf € 875,- inclusief autorijlessen, gratis theorie online cursus en het praktijkexamen met examengarantie.

3. Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je rijopleiding, het praktijk rijexamen, geeft V.O.C. Limburg Rijleskamp je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor je autorijbewijs. Dat bewijst onze ruim 20 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage! Bij onze auto rijschool kan je het auto rijbewijs zeer snel halen met de spoed rijles in een rijleskamp vorm in de regio’s Maastricht, Heerlen en Parkstad, Venlo, Roermond, Weert en Sittard – Geleen.


Lees voor meer informatie de auto rijbewijs FAQ of Meld je nu aan voor de vrijblijvende auto rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  auto rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen