Rijbewijspoint Nederland rijopleidingen - Motor rijbewijs - Behaal je motor rijbewijs in 2 - 8 weken!

Motor spoed rijopleiding

Behaal je motor rijbewijs in 2 - 8 weken!

V.O.C. Limburg Motor rijopleiding biedt naast de reguliere motor rijopleiding ook motorrijlessen in een spoedopleiding voor het motorrijbewijs in Limburg aan. Deze snelcursus met motorrijlessen is in Limburg erg populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een korte periode die je vooraf zelf aangeeft het motorrijbewijs snel kunt halen.

Onze rijschool verzorgd de spoed motor rijopleiding in Limburg in de regio’s Maastricht, Heerlen en Parkstad, Sittard – Geleen, Roermond, Weert en Venlo. Tijdens deze spoedopleiding krijg je met de motor rijlessen op een intensievere wijze rijles, doordat de rijlessen korter op elkaar gepland zijn. Je leert veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met de motor rijbewijs spoedcursus dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs of een theorie certificaat voor de motor.

Iedere spoedopleiding voor het motor rijbewijs begint bij V.O.C. Limburg motor rijopleiding met een 100 minuten durende vrijblijvende rijtest, waarvan de kosten € 85,- bedragen. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rijinstructeur, hij zal kijken en beoordelen hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je rijtechnisch al beheerst, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn.

Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je rijexamens en wat de kosten van de cursus zijn. Op deze manier levert V.O.C. Limburg motorrijopleiding tenslotte uitstekend maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je snel waar je aan toe bent!

Het praktijkexamen

Bij aanvang van deze snelcursus voor je motor rijbewijs staan je datums voor het AVB en AVD examen al gepland. De versnelde motor rijopleiding is reeds mogelijk vanaf 2 - 8 weken en vind wekelijks plaats, je kunt dus direct starten met het nemen van je rijlessen. Je krijgt motorrijles van een vaste rijinstructeur op steeds dezelfde motor.

V.O.C. Limburg Motor rijopleiding streeft ernaar dat je de eerste keer slaagt voor je rijbewijs. De motoropleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Je leert met zo weinig mogelijk motor rijlessen snel alle vaardigheden die van je op de examens AVB en AVD worden verwacht. Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid!

De kosten

De spoedopleiding voor het motor rijbewijs in Limburg zijn er al vanaf € 975,00 inclusief een gratis theorie online cursus en met de examens AVB en AVD. Naar wens kan er een examengarantie worden bijgekocht tegen een beperkte meerprijs van € 75,00.


Lees voor meer informatie de motor rijbewijs FAQ , motorexamens AVB en AVD of Meld je nu aan voor de vrijblijvende motor rijbewijs rijtest. Wanneer je door V.O.C. Limburg gebeld wilt worden, maak dan gebruik van de Bel mij terug button!

V.O.C. Limburg  motor rijbewijs rijbewijs
V.O.C. Limburg rijopleidingen