V.O.C. Limburg rijopleidingen in Schinnen

Rijlessen in Schinnen

Beste rijopleiding voor de auto en motor in Schinnen !

In Schinnen ben je bij ons op het juiste adres om snel je rijbewijs te halen. Bij V.O.C. Limburg volg je de rijlessen in Schinnen voor de auto, motor, bromfiets en aanhangwagen op een gestructureerde wijze. De rijopleiding die je kunt volgen in Schinnen voor het autorijbewijs, motorrijbewijs,bromfietsrijbewijs en B-E rijbewijs start daarom altijd met een vrijblijvende rijtest. Je kan je in Schinnen snel bij V.O.C. Limburg Spoedcursus terecht en kun je het autorijbewijs en motorrijbewijs reeds halen in 1 week of de rijopleiding voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger spreiden over enkele weken.

Spoedopleiding auto rijbewijs en motor rijbewijs in Schinnen !

In Schinnen kan je bij V.O.C. Limburg autorijschool en motorrijschool snel terecht met de rijlessen voor de auto, motor, bromfiets en de aanhangwagen. Uiteraard kan je in Schinnen bij V.O.C. Limburg autorijschool en motorrijschool snel starten met de mogelijke spoed rijlessen en kun je het autorijbewijs en motorrijbewijs reeds halen in 10 dagen of de rijopleiding voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger spreiden over enkele weken.

Nieuw; Autorijlessen met 16,5 jaar in Schinnen bij auto rijschool V.O.C. Limburg!

Vanaf 1 november 2011 gaat de proef begeleid rijden vanaf 16,5 jaar in Schinnen ook van start. Ook V.O.C. Limburg Rijopleidingen doet in Schinnen aan deze 5 jarige proef mee. Dit is de unieke kans om reeds met 17 jaar je auto rijbewijs snel te kunnen halen waarbij je al met 16,5 jaar kunt starten met het nemen van auto rijlessen in Schinnen . Je begint bij ons je rijopleiding met de vrijblijvende rijtest in Schinnen waarna je meteen weet waar je aan toe bent en er zodoende maatwerk voor je wordt verzorgd met een rijlespakket op maat. Terwijl je de eerste auto rijles in Schinnen hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je auto rijbewijs.


Overzicht rijopleidingen in Schinnen

V.O.C. Limburg
V.O.C. Limburg rijopleidingen