V.O.C. Limburg rijopleidingen in Mijel

Rijlessen in Mijel

Gegarandeerd je auto of motor rijbewijs halen in Mijel !

Je auto rijbewijs, bromfiets rijbewijs,motor rijbewijs en aanhangwagen rijbewijs haal je gegarandeerd bij V.O.C. Limburg autorijschool in Mijel . Je begint bij ons je rijopleiding met de proefrijles. Terwijl je de eerste rijles hebt, bekijken we jouw feeling voor het rijden en hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Ook bij jou in de buurt besparen wij je echt veel tijd en geld en helpen wij vanaf het eerste contact met het zo voordelig halen van jouw rijbewijs en met zo min mogelijk rijlessen! Meld je nu aan voor een proef rijles voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger in Mijel en betaal je rijopleiding met examengarantie op de manier die jou het beste uitkomt. Daarna bepalen we samen welke van onze rijopleidingen het beste bij jou past.

Snelcursus auto rijlessen en motor rijlessen in Mijel !

Voor iedere snelcursus voor de autorijlessen, motorrijlessen, bromfietsrijlessen of aanhangwagenrijlessen kan je in Mijel bij V.O.C. Limburg autorijschool en motorrijschool snel terecht vanaf 16,5 jaar en kun je de snelcursus autorijbewijs en motorrijbewijs reeds halen in 1 week of de rijopleiding voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger spreiden over enkele weken. Je begint bij ons je rijopleiding met de proefrijles. Terwijl je de eerste rijles in Mijel hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel rijlessen je nodig hebt. Daarnaast ontvang je in al onze rijlespakketten een examengarantie en een gratis online theoriecursus.

Nieuw; Autorijlessen met 16,5 jaar in Mijel bij auto rijschool V.O.C. Limburg!

Vanaf 1 november 2011 gaat de proef begeleid rijden vanaf 16,5 jaar in Mijel ook van start. Ook V.O.C. Limburg Rijopleidingen doet in Mijel aan deze 5 jarige proef mee. Dit is de unieke kans om reeds met 17 jaar je auto rijbewijs snel te kunnen halen waarbij je al met 16,5 jaar kunt starten met het nemen van auto rijlessen in Mijel . Je begint bij ons je rijopleiding met de vrijblijvende rijtest in Mijel waarna je meteen weet waar je aan toe bent en er zodoende maatwerk voor je wordt verzorgd met een rijlespakket op maat. Terwijl je de eerste auto rijles in Mijel hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je auto rijbewijs.


Overzicht rijopleidingen in Mijel

V.O.C. Limburg
V.O.C. Limburg rijopleidingen