V.O.C. Limburg rijopleidingen in Brunssum

Rijlessen in Brunssum

Gegarandeerd je auto of motor rijbewijs halen in Brunssum !

Je auto rijbewijs, bromfiets rijbewijs,motor rijbewijs en aanhangwagen rijbewijs haal je gegarandeerd bij V.O.C. Limburg autorijschool in Brunssum . Je begint bij ons je rijopleiding met de proefrijles. Terwijl je de eerste rijles hebt, bekijken we jouw feeling voor het rijden en hoeveel rijlessen je nodig hebt.

Ook bij jou in de buurt besparen wij je echt veel tijd en geld en helpen wij vanaf het eerste contact met het zo voordelig halen van jouw rijbewijs en met zo min mogelijk rijlessen! Meld je nu aan voor een proef rijles voor de auto, motor, bromfiets of aanhanger in Brunssum en betaal je rijopleiding met examengarantie op de manier die jou het beste uitkomt. Daarna bepalen we samen welke van onze rijopleidingen het beste bij jou past.

Snel beginnen met autorijles of motorrijles in Brunssum !

De rijlessen voor de auto, aanhanger, bromfiets of de motor kan je bij V.O.C. Limburg Rijopleidingen op diverse manieren in Brunssum volgen. Je kunt bij het halen van het autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs of aanhangwagen rijbewijs in Brunssum kiezen uit een reguliere rijopleiding in Brunssum waarbij je zelf het tempo bepaalt,een spoed rijopleiding in Brunssum waarbij je de rijlessen neemt in 2 tot 8 weken, of dat je het rijbewijs met spoed in Brunssum haalt in maximaal 10 dagen. Bij het volgen van een cursus voor het auto rijbewijs ontvang je bij V.O.C. Limburg standaard een examengarantie en gratis theorie!

Nieuw; Autorijlessen met 16,5 jaar in Brunssum bij auto rijschool V.O.C. Limburg!

Vanaf 1 november 2011 gaat de proef begeleid rijden vanaf 16,5 jaar in Brunssum ook van start. Ook V.O.C. Limburg Rijopleidingen doet in Brunssum aan deze 5 jarige proef mee. Dit is de unieke kans om reeds met 17 jaar je auto rijbewijs snel te kunnen halen waarbij je al met 16,5 jaar kunt starten met het nemen van auto rijlessen in Brunssum . Je begint bij ons je rijopleiding met de vrijblijvende rijtest in Brunssum waarna je meteen weet waar je aan toe bent en er zodoende maatwerk voor je wordt verzorgd met een rijlespakket op maat. Terwijl je de eerste auto rijles in Brunssum hebt, bekijken we jouw feeling voor het autorijden en hoeveel autorijlessen je nodig hebt om de eerste keer te kunnen slagen voor je auto rijbewijs.


Overzicht rijopleidingen in Brunssum

V.O.C. Limburg
V.O.C. Limburg rijopleidingen